BAŞVURU KOŞULLARI

Başvuruda dikkat edilecek hususlar:

2237 A Etkinliği için

İlgili BİDEB Programında yer alan kriterler esas alınacaktır

♠ NOT- KATILIMCILAR SON BAŞVURU TARİHİ OLAN 1 EKİM 2024 GÜNÜ SAAT 17.00’A KADAR PROJE WEB SAYFASINDA BULUNAN BAŞVURU FORMUNU DOLDURARAK BAŞVURU YAPMALIDIR (TÜBİTAK tarafından sağlanacak destek, katılımcıların iaşe gibi masraflarına destek olarak kullanılacaktır).

Etkinliğe kabul edilecek katılımcıların belirlenmesinde (TÜBİTAK BİDEB 2237 –A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında belirtilen katılım ve başvuru kriterleri ile uyumlu) aşağıdaki ölçüt ve ilkeler uygulanacaktır:

*Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi olmak,

*Bu web sitesi aracılığı ile başvuru yapmış olmak, başvuru zorunludur (kontenjan üstü başvurularda başvuru şartlarını yerine getirenler arasında başvuru sırasına öncelik verilecektir)

OHAL kapsamında yürürlüğe konulan Kanun Hükmünde Kararnameler ile doğrudan veya anılan Kanun Hükmünde Kararnamelerde öngörülen usuller çerçevesinde meslekten, kamu görevinden veya ilgili kurumların teşkilatından çıkarılmamış olması.

Etkinliğin toplam katılımcı sayısı 30’dur.

Başvuru başlangıç tarihi: 26.08.2024

Başvuru Bitiş Tarihi: 01.10.2024